ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКомунальному господарству на селі перерозподілили кошти

Комунальному господарству на селі перерозподілили кошти

Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку використання коштів державного бюджету, що спрямовуються для реформування та розвитку комунального господарства у сільській місцевості.

Згідно з відповідною постановою №88, бюджетні кошти використовуються для здійснення заходів з реформування та розвитку комунального господарства у сільській місцевості відповідно до затвердженого Мінагрополітики плану. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Уряду.

Їх буде спрямовано на заміну обладнання, котлів, насосів з низьким коефіцієнтом корисної дії на більш ефективні — з меншим обсягом енергоспоживання і матеріаломісткості та більш високим коефіцієнтом корисної дії, а також малоефективних теплових мереж великої протяжності та із значними втратами тепла і гарячої води на місцеві локальні, автоматизовані котельні, виконання робіт з реконструкції, капітального ремонту та відновлення робочого стану об’єктів інженерного облаштування сіл, житлового фонду, об’єктів соціальної інфраструктури села, зовнішніх мереж, тепло-, водопостачання і водовідведення, ліквідації аварійних ситуацій, упровадження станцій (установок) доочищення питної води у системах централізованого водопостачання для водозабезпечення насамперед дошкільних, шкільних і лікувальних закладів та облаштування пунктів розливу питної води.

Прийняття постанови забезпечить ефективне використання бюджетних коштів за програмою «Реформування та розвиток комунального господарства у сільській місцевості».

 
Коментарі (0)