ГоловнаНовини ЖКГПодіїКорупція на комунальних підприємствах «влетіла» державі в мільйони

Корупція на комунальних підприємствах «влетіла» державі в мільйони

Корупція на комунальних підприємствах завдала країні збитків на 50 млн грн. Однак, у відомстві заявляють, що розробили комплекс заходів для підвищення прибутковості підприємств.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ зазначають, що внаслідок корупції на державних підприємствах, підпорядкованих відомству, країні завдано збитків на суму 50 млн грн. Про це під час круглого столу заявив начальник управління взаємодії з органами державної влади та роботи з підвідомчими організаціями Мінрегіону Руслан Анфілов, передає передає прес-служба відомства.

«Станом на сьогодні корупційними діяннями державних підприємств, що перебувають у підпорядкуванні Міністерства регіонального розвитку, задано збитків майже на 50 млн грн.», - сказав він.

За словами чиновника, протягом трьох місяців експерти спільно з керівниками державних підприємств Мінрегіону провели моніторинг кризових явищ на підприємствах та напрацювали рекомендації щодо їх подолання.

«За результати впровадження сформованих пропозицій напрацьовано комплекс заходів по підвищенню ефективності роботи підприємств та забезпеченню їх прибутковості», - резюмував представник Мінрегіону.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства проводять фінансові перевірки підвідомчих підприємств. А також контролюють процес використання державного майна.

 
Коментарі (0)