ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКовель отримає кабмінівські мільйони на добудову житла

Ковель отримає кабмінівські мільйони на добудову житла

Згідно з документом, на завершення будівництва житлового будинку на вул. Ватутіна, 70б в Ковелі виділяється 7,4 млн грн.

Кабінет Міністрів України своєю постановою № 639 від 18 липня 2012 року затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для завершення будівництва житлових будинків у Ковелі, Луганську та Хмельницькому, інформує прес-служба.

Згідно з документом, на завершення будівництва житлового будинку на вул. Ватутіна, 70б в Ковелі виділяється 7,4 млн грн. 

Головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем програми є Мінрегіон. Розпорядники бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачі бюджетних коштів визначаються головним розпорядником бюджетних коштів. 

Допускається співфінансування закупівлі за рахунок коштів місцевих бюджетів та/або коштів громадян, які придбали житло в об’єктах, що споруджуються. 

Після введення в експлуатацію житлових будинків, зазначених у пункті 3 цього Порядку, квартири передаються громадянам відповідно до договорів, укладених із забудовником, та кредитних договорів з Державною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» або її регіональними управліннями.

 
Коментарі (0)