ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГКП «Київтеплоенерго» звернулося до суду через відмову «Нафтогазу» підписувати договір

КП «Київтеплоенерго» звернулося до суду через відмову «Нафтогазу» підписувати договір

КП «Київтеплоенерго» звернулося до Господарського суду Києва з проханням визнати підписаним договір із НАК «Нафтогаз України» на поставку газу
КП «Київтеплоенерго» звернулося до Господарського суду Києва з проханням визнати підписаним договір із НАК «Нафтогаз України» на постачання газу, повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.
 
"Чинне законодавство України, включаючи постанову Кабінету міністрів України №187 від 22 березня 2017 року про покладення спеціальних зобов'язань з постачання природного газу на НАК" Нафтогаз України ", не передбачає права" Нафтогазу "відмовляти" Київтеплоенерго "в підписанні договору", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.
 
Адміністрація міста пропонує НАК «Нафтогаз України» підписати угоду з КП «Київтеплоенерго», паралельно ведучи переговори з питання передачі боргів ПАТ «Київенерго» до КП «Київтеплоенерго».

Як повідомлялося, "Нафтогаз України" не підписує договір з "Київтеплоенерго" в зв'язку з відмовою КМДА приймати борги "Київенерго" перед "Нафтогазом" на "Київтеплоенерго". В "Нафтогазі" підкреслюють, що така позиція КМДА вступає в протиріччя зі ст. 22 закону "Про теплопостачання". 

 
Коментарі (0)