ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКраматорський водоканал взявся за боржників

Краматорський водоканал взявся за боржників

КПП «Краматорський водоканал» повідомляє про те, що з 25 по 29 червня будуть проводитися роботи з обмеження послуг водопостачання та водовідведення абонентам-боржникам.

КПП «Краматорський водоканал» повідомляє про те, що з 25 по 29 червня будуть проводитися роботи з обмеження послуг водопостачання та водовідведення абонентам-боржникам, які проживають в наступних будинках: вул. Паркова, 107, 54; вул. Піщаного, 7; вул. Катеринича, 4, 1; вул. Леніна, 10; вул. Марата, 7; пр. Миру, 9; вул. Врачебна, 31, 25,  ; вул. Горького, 13, 19; вул. Проїзна, 114; вул. Шкільна, 18; вул. Кришталева, 8, 10; вул. Л. Бикова, 13.

Нагадаємо, як повідомляла раніше «У.К.», Мінрегіон планує забезпечити встановлення сучасного лабораторного обладнання для контролю якості питної води. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк.

У поточному році у держбюджеті передбачено 200 млн гривень для реалізації Загальнодержавної цільової програми «Питна вода України» на 2011 – 2020 роки. З цієї суми 49 млн грн планується спрямувати на погашення кредиторської заборгованості, яка утворилася торік, решту, понад 150 млн – на конкурсній основі направити на основні напрямки програми. Це передусім будівництво та реконструкція водозабірних споруд, встановлення станцій очищення питної води централізованого водопостачання, оснащення лабораторій контролю якості питної води та стічних вод.

Крім того, у цьому році передбачено 640 мільйонів гривень для реконструкції та будівництва очисних споруд, щоб захистити акваторії Азово-Чорноморського узбережжя та басейнів річок Дніпро і Сіверський Донець від забруднення.

 
Коментарі (0)