ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКрим хоче будувати дороги по-європейськи

Крим хоче будувати дороги по-європейськи

Влада окупованого Криму заявила, що має намір перейти до європейської практики будівництва доріг. Будувати і ремонтувати дорожнє покриття півострова будуть цілодобово.

У Криму хочуть перейти до європейської практики - ремонтувати і будувати дороги цілодобово. Про це заявив глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов, передають «Новини Криму».

«Вже треба переходити до європейської практики. Пріоритет буде відданий компаніям, які можуть працювати в цілодобовому режимі», - розповів пан Аксьонов.
 
За його словами, зокрема, Сімферополь отримає в цьому році на дороги до 1 млрд рублів. «Зараз кинемо всі сили, щоб зробити місто столицею. Вичистити все один раз і назавжди», - додав пан Аксьонов.
 
Він нагадав, що до цього ніхто в Криму не робив дороги за європейськими стандартами. Тому в договорах підрядників буде прописана фінансова відповідальність як за порушення строків ремонту і будівництва доріг, так і за їх якість. 
 
«Всі дивляться (підрядники, - ред.) і думають, як би не потрапити в таку ситуацію, що доведеться за все відповідати. А відповідальність, повірте, настане для всіх без винятку», - пообіцяв Сергій Аксьонов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кримчанам мають намір розраховувати плату за воду за двома тарифами. Таким чином на півострові сподіваються «відбити» витрати на послуги водопостачання на території з регулярним використанням води.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Квітня 2015 p. 19:47
Думаю, що Америка дозволила Росії захопити український Крим у тому числі і для того, щоб ця окупована територія витягувала ресурси із Росії.