ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим може перейти на мобільні електростанції

Крим може перейти на мобільні електростанції

Крим готується до відключення від електропостачання. Керівництво автономії запевняє, що постійно отримує погрози зі сторони Києва про відповідні дії.

У разі відключення електроенергії в Криму місцева влада готова розгорнути 200 дизельних електростанцій, - повідомляє УНН.

За словами першого віце-прем'єра АР Крим Рустама Теміргалієва, автономна республіка, у якій недостатньо власних енергогенеруючих потужностей, отримує «погрози з боку офіційного Києва про розрив енергетичної системи України і Криму».

«В разі відключення і прийняття цього рішення компанією «Укренерго» ми будемо за досить короткий час в мобільному варіанті повністю забезпечені електроенергією», - наголосив він.

Також, за інформацією Рустама Теміргаліева, розглядається можливість збільшення потужностей кримських генеруючих компаній і будівництво електростанції працює на пару в районі Керчі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Автономну республіку Крим не будуть обмежувати у водопостачанні та постачанні електроенергії. На цьому наголошує керівництво Херсонської області, яка забезпечує відповідні послуги.

 
Коментарі (0)