ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим пережив електроенергетичний «струс»

Крим пережив електроенергетичний «струс»

Вночі в Криму були перебої з електроенергією. Однак, цю проблему вдалося вирішити за 3 години. Зараз у будинки відключених абонентів повернули електроенергію.

Вночі з 31 серпня на 1 вересня Крим пережив перебої з електроенергією. Про це йдеться в повідомленні «Міністерства з надзвичайних ситуацій» окупованого Криму.

«31 серпня 2014 року в 22:45 через відключення силової лінії 330 кВ Каховка-Джанкой на магістральних електророзподільних мережах на території «Республіки» Крим (незаконно окупованої Росією АРК, - ред.) сталося відключення споживачів електроенергії в окремих населених пунктах», - наголошується в повідомленні.
 
«У містах і населених пунктах, де виникли проблеми з електропостачанням, розгорнуті оперативні штаби, які здійснюють постійний моніторинг ситуації», - додає МНС.
 
При цьому, як наголошується, всі об'єкти життєзабезпечення забезпечені електропостачанням.
 
Однак, вже в 01:45 1 вересня абоненти півострова були підключені до електропостачання. «Абоненти Криму, які через відключення силової лінії 330 кВ Каховка-Джанкой на магістральних електророзподільних мережах на території «Республіки» Крим були відключені від електромережі, на даний момент повністю підключені. Всі об'єкти життєзабезпечення забезпечені електропостачанням», - повідомили в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», компанія «Херсонобленерго» завершила будівництво повітряної лінії, яка дозволить забезпечувати споживачів електроенергією без використання ділянки, яка проходить територією Криму. Тому підприємство більше не забезпечує півострів електрикою.
 
Коментарі (0)