ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим переживає електроенергетичний «голод»

Крим переживає електроенергетичний «голод»

В окупованому Росією Криму введели короткочасні відключення електроенергії через зниження поставок з материкової частини України.

Компанія «ДТЕК Крименерго» сьогодні ввела короткочасні відключення споживачів через дефіцит електроенергії, викликаний зниженням поставок з материкової частини України, повідомляє прес-служба компанії.

Відповідно до інформації «ДТЕК Крименерго», зараз з чотирьох високовольтних ліній, за якими електроенергія надходить в Крим з території України, працює тільки одна пропускною здатністю 330 кіловольт.
 
Три лінії загальною пропускною здатністю 880 кіловольт відключені за рішенням української державної компанії НЕК «Укренерго». Одна з ЛЕП була відключена 17 листопада через ремонт. Ще дві високовольтні лінії НЕК «Укренерго» відключила в середу.
 
«ЛЕП Каховка - Джанкой залишається в роботі, саме по ній зараз здійснюється електропостачання Криму», - йдеться в прес-релізі «ДТЕК Крименерго».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», якщо ситуація з опадами у Криму не зміниться, Севастополю вистачить води до середини січня. За словами чиновників, в Чорноріченському водосховищі 7,7 мільйонів кубометрів «прозорої».
 
Коментарі (0)