ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКрим відновлюють після штормів

Крим відновлюють після штормів

Згідно з графіком робіт ведеться реконструкція Професорського куточка в Алушті, сьогодні почалося відновлення центральної набережної міста

На Південному березі Криму ведуться роботи з відновлення набережних, пошкоджених штормом.

Про це повідомив глава Республіканського комітету АРК з будівництва та архітектури Андрій Ляшевський на апаратній нараді під керівництвом Голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова, інформує прес-служба.

Зокрема, згідно з графіком робіт ведеться реконструкція Професорського куточка в Алушті, сьогодні почалося відновлення центральної набережної міста. Акти заподіяної шкоди знаходяться на розгляді в Міністерстві регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України і Міністерстві надзвичайних ситуацій України. «Найближчим часом ми отримаємо позитивні висновки, після чого передамо документацію до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України», - додав глава комітету.

Нагадаємо, 26-27 січня і 7-8 лютого шторм, що досягав 6-8 балів, розбив набережну Алушти, змив частину пляжів і зруйнував ряд будівель на узбережжі Південного берега Криму. На набережній Ялти в результаті шторму перевернуті бетонні плити, піднята тротуарна плитка, розбиті ліхтарі, пошкоджено дерева. Анатолій Могильов заявив, що набережні необхідно відновити до початку курортного сезону.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)