ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКрим «закатав» в дороги близько 340 млн грн

Крим «закатав» в дороги близько 340 млн грн

В рамках модернізації транспортної інфраструктури в 2011 р. придбано 42 тролейбуса, 25 міських автобусів та 8 автобусів для організації підвезення школярів. Проведено капітальний ремонт 3 підстанцій та 12 км мереж тролейбусної лінії Сімферополь-Алушта-Ялт

В Алушті, Євпаторії, Красноперекопську, Судаку, Феодосії, Джанкої, Керчі, Саках, Ялті та Сімферополі, а також у Чорноморському районі в 2011 р. виконано капітальний ремонт доріг загальною протяжністю 91 км на суму 340 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили у  прес-службі Республіканського комітету АРК з будівництва та архітектури.

Крім того, на газифікацію в минулому році було направлено майже 70,5 млн грн, за рахунок яких в експлуатацію введена одна газорозподільна станція і 156,4 км газопроводу в Ленінському, Роздольненському і Радянському районах. Завершена реконструкція ділянки магістрального водоводу Фронтове - водоочисні споруди у Феодосії (4,3 км) та будівництво водоводу Феодосія - Судак (6 км).

За рахунок 90,3 млн грн, спрямованих на сферу освіти, реконструйовано дитячий садок №78 в Сімферополі і в селі Садове Нижньогірського району. Також розпочато будівництво семи дошкільних установ в Сімферополі, Євпаторії, Феодосії, Керчі та смт Заозерне. Завершено будівництво школи-гімназії в смт Леніно Ленінського району.

В рамках модернізації транспортної інфраструктури в 2011 р. придбано 42 тролейбуса, 25 міських автобусів та 8 автобусів для організації підвезення школярів. Проведено капітальний ремонт 3 підстанцій та 12 км мереж тролейбусної лінії Сімферополь-Алушта-Ялта.

Нагадаємо, раніше Світовий банк заявляв, що транспортна система України вимагає 5 млрд дол. інвестицій протягом наступних 10 років.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)