ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКрим залишився без українського водопостачання

Крим залишився без українського водопостачання

Подачу води, в тому числі і питної, з України в АР Крим припинено. Крім цього, представники Меджлісу наголошують на необхідності відновлення транспортного зв’язку між півостровом і материковою частиною

Водопостачання з материкової території України в АР Крим припинено. Немає на півострові і питної води з материка. Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляють «УНН».

На його думку, подача води з України на територію окупованого Криму не буде відновлена.

«Всім вже очевидно, що півострів не може існувати без материка. Сьогодні вже вода в Крим не йде, в тому числі і питна. І я думаю, що вона туди і не буде йти. Ми підтримуємо такий підхід. Другий ресурс – це електроенергія», - сказав пан Чубаров.

Крім цього, голова Меджлісу наголосив на необхідності налагодження транспортного сполучення України та Криму, щоб бажаючі виїхати з окупованої території могли вільно це зробити.

«Ми маємо зробити все, щоб не переривати спілкування між людьми, що лишились в Криму і тими, які наразі на материку»,- сказав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у РФ планують вимагати від України постачати воду з Дніпра в Крим. Росія готова оплачувати поставки «російської» води, що тече Дніпром у Крим.

 
Коментарі (0)