ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим застрахують від наслідків обриву електроліній

Крим застрахують від наслідків обриву електроліній

У Мінрегіоні Криму планують закупити електрогенератори. Спеціальні прилади дозволять постачати електроенергію в населені пункти у разі обриву ліній електропередач.

Уряд Криму планує закупити спеціальні електрогенератори. Вони змогли б постачати електроенергію для населених пунктів на період усунення неполадок в разі обриву ліній електропередач. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі кабінету Міністрів Криму.

За словами профільного міністра, в кінці січня - початку лютого цього року в Криму оперативно були усунені наслідки надзвичайної ситуації, пов'язані зі складними погодними умовами. Відновлено електро - та теплопостачання у всіх населених пунктах автономії. Для ліквідації наслідків негоди було організовано штаби, працівники міністерства працювали цілодобово, у тому числі, з виїздом на місце.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Україна поборола наслідки погіршення погодних умов, які мали місце починаючи з 20 січня поточного року. Станом на 17 лютого  в країні відновлено електропостачання до всіх населених пунктів, постраждалих від негоди.
 
Коментарі (0)