ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКрим збільшить фінансування «сміттєвої» війни

Крим збільшить фінансування «сміттєвої» війни

У Криму взялися боротися за чистоту населених пунктів окупованого півострова. Зокрема, влада Севастополя має намір в 5,7 разів збільшити фінансування прибирання сміття.

Влада окупованого Севастополя планує в 5,7 разів збільшити суму коштів, що виділяються на підтримку чистоти в місті. Фінансування прибирання можуть збільшити з 87 до 500 млн руб. Про це заявив заступник губернатора Севастополя Андрій Атаманцев, передає «Крыминформ».

Він нагадав, що раніше кілька комунальних підприємств прибирали центральні магістралі з періодичністю один-два рази на тиждень, проте прилеглі до них вулиці не прибиралися взагалі. Наприклад, тільки в Нахімовському районі 250 невеликих вулиць не прибирають від сміття.
 
«Раніше на все прибирання міста від сміття в бюджеті передбачалося 87 мільйонів рублів. Однак, щоб привести місто в гідний вигляд, і вулиці, які не прибираються взагалі, прибирати з періодичністю два рази на тиждень, а центральні - щодня треба близько 500 мільйонів рублів», - зазначив пан Атаманцев.
 
За його словами, таку суму виконавча влада Севастополя планує передбачити у бюджеті на наступний рік. «Ми будемо цю суму доводити Мінфіну (Міністерству фінансів Російської Федерації, - ред.)», - підкреслив пан Атаманцев.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», жителі анексованого Криму, які мають заборгованість за комунальні послуги перед Україною, повинні будуть віддати борги. Того ж часу, кримчанам, які сплатили ЖКП наперед, не доведеться повторно розраховуватися за коммунальними платіжками.
 
Коментарі (0)