ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКримчанам доведеться віддати Україні борги за ЖКП

Кримчанам доведеться віддати Україні борги за ЖКП

Кримчанам, які заплатили за ЖКП наперед, не доведеться повторно їх оплачувати. Однак, якщо у жителів анексованого півострова є борги за комунальні послуги перед Україною, їх потрібно буде віддавати.

Жителі анексованого Криму, які мають заборгованість за комунальні послуги перед Україною, повинні будуть віддати борги. У той же час, кримчанам, які сплатили за ЖКП наперед, не доведеться повторно розраховуватися за комунальні платежі. Про це заявив так званий в. о. голови АР Крим Сергій Аксьонов, передає «Крыминформ».

«Всі, хто оплатив комуналку вперед і цьому є підтвердження, повторно платити не буде. Ті, у кого були заборгованості за комунальні платежі перед Україною, повинні будуть їх погасити», - сказав пан Аксьонов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Криму рівняються на Україну в тому, що стосується підвищення тарифів на ЖКП. Про це заявив директор Департаменту міського господарства Андрій Атаманцев. «Тарифи в Севастополі не підвищували з 2010 року, а зараз їх просто перекладають на російські рублі, що є економічно необґрунтованим», - стверджує влада Севастополя. «І щоб не «вбити» підприємства міста, влада має намір протягом 3-4 місяців перерахувати тарифи на всі комунальні послуги», - заявив пан Атаманцев.
 
Коментарі (0)