ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКримчан просять «скинутися» на Керченський міст

Кримчан просять «скинутися» на Керченський міст

Кримчанам запропонували побудувати Керченський міст за свій рахунок. Відповідну ініціативу започаткували ветерани окупованого Севастополя.

У Севастополі ветерани звернулися до жителів півострова з пропозицію організувати всенародний збір коштів на будівництво мосту через Керченську протоку. Відповідний лист-звернення опублікований на сайті «уряду» окупованого Севастополя.

«Ветерани Чорноморського флоту, враховуючи економічні труднощі, які ми переживаємо, прийняли рішення добровільно відрахувати кошти на будівництво моста через Керченську протоку, оголосити будівництво всенародним», - йдеться у листі-зверненні.
 
Окрім того, ветерани закликали кримчан підтримати їх ініціативу щодо перерахування грошей на будівництво моста через Керченську протоку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», напочатку грудня 2014 року екс-спікер Держдуми Росії Геннадій Селезньов запропонував випустити облігації зі збору коштів на Керченський міст, щоб росіяни могли фінансово підтримати «приєднання» Криму до Росії.
 
Коментарі (0)