ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКримчан відключають від каналізації

Кримчан відключають від каналізації

В Алушті злісних неплатників за воду відключають від систем каналізації. Це може торкнутися абонентів, у яких заборгованість перевищує тисячу гривень. Сусідам боржників дані відключення абсолютно не шкодять.

Жителів Алушти, які не платять за воду і навіть не намагаються погасити борг, відключають від систем каналізації. Про це журналістам повідомив директор підприємства «Вода Криму» Енвер Салієв, повідомляє прес-служба компанії.

Одне з таких планових відключення було здійснено на вул. Ювілейній Там абоненти допустили значний борг за водопостачання та водовідведення.

«На сьогоднішній день роботи по відключенню проводяться щодо тих абонентів, чия заборгованість за послуги підприємства перевищує 1 тисячу гривень. Всього ж заборгованість абонентів за послуги підприємства в Алушті становить 2,8 мільйона гривень», - пояснили в абонентській службі Алуштинської філії підприємства.
 
До речі, за інформацією прес-служби, відключення відбувається без шкоди для системи водопостачання та водовідведення сусідів боржника, не заходячи в його квартиру.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», борги кримчан за воду - зростають. Вони примножилися приблизно на третину, порівняно з минулим роком. У «Воді Криму» вважають, що проблема в українських банках, які масово припиняють роботу на півострові.
 
Коментарі (0)