ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКримчанам повертають світло

Кримчанам повертають світло

У Криму комунальні служби ведуть роботи по відновленню електропостачання населених пунктів, знеструмлених внаслідок несприятливих погодних умов, на окремих дорогах півострова частково обмежено рух транспорту

Про це заявив заступник голови Ради міністрів Криму Азіз Абдуллаєв, повідомляють в головному управлінні інформаційної політики Ради міністрів Криму.

Наразі  над відновленням електропостачання працюють 77 бригад, а також бригади, залучені з Донецької і Дніпропетровської областей. Задіяно 289 осіб і 101 одиниці техніки. «Основні сили спрямовані в населені пункти Сакського району, який найбільш постраждав через налипання снігу і шквального вітру. Робота там триває з самого ранку, ми розраховуємо, що оперативно ліквідовуємо аварійну ситуацію», – відзначив Азіз Абдуллаєв.

Для запобігання аварійним ситуаціям на дорогах в містах Криму частково обмежено рух транспортних засобів. «Через ожеледь на дорогах місцева влада приймає рішення про те, щоб призупинити підвезення дітей і тимчасово звільнити їх від занять», – резюмував віце-прем’єр Криму.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна» в Криму, станом на 21 грудня, через негоду знеструмлено понад 80 населених пунктів.

 
Коментарі (0)