ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКримчанам відключають воду за борги

Кримчанам відключають воду за борги

В Алушті почали відключати боржників від водопостачання та каналізації. Без води залишаться ті споживачі, чия заборгованість перевищила або дорівнює 1 тис. руб.

В Алушті розпочато відключення від послуг водопостачання і каналізації абонентів, які мають заборгованість. Про це повідомили на підприємстві «Вода Криму», повідомляють «Новини Криму».

За інформацією підприємства, відключають боржників, чий борг за послуги водопостачання досяг чи перевищив 1 тис. рублів. До цього з боржниками проводилася роз'яснювальна робота, в основному попереджувальна, однак вона не мала ефекту.
 
Для відключення підприємством придбаний прилад, що дозволяє проводити тампонування каналізації окремого споживача без порушення роботи всієї системи в цілому. Раніше для таких робіт підприємство викликала бригаду з Сімферополя.
 
У перший день від системи каналізації було відключено вісім боржників. «Такі заходи будуть продовжуватися. Загальний борг споживачів перевищив п'ять мільйонів рублів. Однак, при необхідності боржники можуть розрахуватися з боргом або укласти договір реструктуризації», - відзначили на підприємстві.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв'язку з критичною ситуацією з водопостачанням у Севастополі, у місті запроваджується графік подачі води населенню. Подача води буде проводитися з 5:30 до 10:00 і з 17:00 до 23:00. На вихідних подача води буде здійснюватися без обмежень.
 
Коментарі (0)