ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВКримчанам вирівняють тарифи на вивезення сміття

Кримчанам вирівняють тарифи на вивезення сміття

У кримській столиці планують перегляд тарифів на вивезення та захоронення твердих побутових відходів. За словами посадовців, мова йде не про підвищення, а про вирівнювання.

У Сімферополі збираються переглянути діючі тарифи на вивезення та захоронення твердих побутових відходів для мешканців приватного сектору. Про це повідомив директор кримського республіканського підприємства «Чисте місто» Валерій Гуменюк, - інформують «Новини Криму».

Зокрема, мова йде про вирівнювання тарифів. На сьогодні за вивезення 1 куб. м сміття жителі Центрального району платять 18,8 грн, а мешканці Залізничного та Київського районів - більше 30 грн.

«Ми подали всі відповідні документи про перегляд діючих тарифів у міськраду, після чого вони будуть передані в інспекції за цінами для вирівнювання тарифів», - запевнив Валерій Гуменюк.

Він додав, що якщо і буде підвищення тарифів, то дуже незначне.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у 503 населених пунктах України впроваджується роздільне збирання побутових відходів - майже втричі більше населених пунктів охоплені таким збором, ніж у минулому році.

 
Коментарі (0)