ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКримчани «марафетять» міста

Кримчани «марафетять» міста

У кримській столиці пройшов загальноміський суботник, спрямований на благоустрій та санітарне очищення Сімферополя і залучення територіальної громади до проблеми забрудненості міста.

Під час прибирання соснового гаю в районі студентського містечка було зібрано понад 20 куб. м сміття, серед якого переважало бите скло, шприци та целофанові пакети. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

Як зазначив заступник міського голови Валерій Скуратовський, сьогодні проводиться активна робота всіх профільних служб, спрямована на очищення і благоустрій Сімферополя. Так, ними проводиться регулярне прибирання прибудинкових територій, вулиці міста, парки та сквери, ведеться зачистка підбордюрів.

«Ми вже бачимо позитивні результати цієї діяльності, але дійсно чистим і красивим ми зможемо побачити місто тільки тоді, коли сміття буде викидатися в урни, а не на дорогу, тротуари, залишатися в парках», - підкреслив Валерій Скуратовський.

Він також додав, що відповідальність за санітарний стан у місті повинні нести не тільки чиновники та профільні служби, але й самі жителі.

«Своїм прикладом ми лише хочемо показати кожному, що чистота міста багато в чому залежить від самих городян, - зазначив Валерій Скуратовський. - Такого роду суботники проводяться регулярно, і завжди приємно бачити, як стає акуратніше і красивіше після них місто».

За його інформацією, у кожному районі Сімферополя в суботнику взяли участь понад 35 осіб, серед яких депутати міської та районних рад, співробітники районних ЖЕО, представники підприємств, організацій та установ кримської столиці, городяни та інші.

 
Коментарі (0)