ГоловнаНовини ЖКГТранспортКримчани незадоволені «оптовим продажем» проїзних талонів

Кримчани незадоволені «оптовим продажем» проїзних талонів

На підприємстві «Кримтролейбус» можуть скасувати нововведення щодо продажу пасажирам чотирьох проїзних талонів замість одного

За словами начальника управління з питань експлуатації об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства, теплоенергетики та міськелектротранспорту Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства АРК Амета Мамутова, можливе повернення до старої схеми продажу квитків пов'язане з невдоволенням громадян новими правилами.

«Якщо подібні настрої будуть продовжуватися і сімферопольці будуть незадоволені нововведенням, можливо, ми скасуємо це», - заявив чиновник.

Нагадаємо, що з 1 січня нинішнього року водії тролейбусів підприємства «Кримтролейбус» перестали продавати пасажирам по одному квитку. Відтепер пасажир може придбати не менше чотирьох квитків, вартість яких становить 5 грн.

Городяни, які не хочуть купувати відразу чотири квитки, можуть придбати один в спеціальних кіосках, розташованих на тролейбусних зупинках.

На підприємстві дану ініціативу пояснили тим, що вона полегшить роботу водіям, а також збільшить швидкість руху по маршруту і дозволить перевезти більшу кількість людей.

Сам чиновник до нововведень підприємства ставиться позитивно. Він стверджує, що це не тільки запобіжить ДТП, але і поліпшить емоційний стан водіїв тролейбусів.

«Справа навіть не у ДТП. Кожен водій, відволікаючись хоч на секунду від дороги, а потім повертаючись до водіння, відчуває, що він не повинен був відволікатися, через це відчуває постійний стрес. З введенням нового правила водіям буде спокійніше», - додав Амет Мамутов.

Джерело: Новости Крыма

 
Коментарі (0)