ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКримчани припинили оплачувати ЖКП

Кримчани припинили оплачувати ЖКП

Зачувши про ліквідацію комунальних підприємств, жителі Алушти і району припинили платити за житлово-комунальні послуги. Місцева влада сподівається, що невдовзі оплата поновиться, адже ліквідація підприємств не означає скасування оплати їхніх послуг.

В Алушті та регіоні після оприлюднення місцевою владою планів ліквідації комунальних підприємств припинилася оплата населенням послуг ЖКГ. Про це заявив заступник голови міської адміністрації Енвер Арпатлы, - повідомляють «Новини Криму».

«На апаратній нараді з керівниками комунальних підприємств міста в понеділок була озвучена проблема. Керівники підприємств заявили про те, що споживачі перестали оплачувати послуги. І роблять це після повідомлення ЗМІ про ліквідацію комунальних підприємств», - розповів чиновник.

За його словами, «ліквідація не означає скасування». Підприємства продовжують роботу і вони повинні отримувати оплату за свої послуги. У міськраді вважають, що після відповідного оповіщення населення оплата послуг відновиться.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Криму взялися за ліквідацію комунальних підприємств. Зокрема, така ситуація склалася в Алушті. Ліквідація не торкнеться тільки сільських комунальних підприємств, за якими рахується заборгованість, відзначали в місцевій міськраді.

 
Коментарі (0)