ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКримські селища озброюються газопроводами

Кримські селища озброюються газопроводами

В селі Рівнопілля Сімферопольського району введено в експлуатацію газопровід середнього тиску та розподільні газові мережі.

В селі Рівнопілля Сімферопольського району введено в експлуатацію газопровід середнього тиску та розподільні газові мережі.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Ради міністрів АРК.

З введенням в експлуатацію газопроводу в Рівнопіллі завершено газифікацію Кольчугінської сільської ради. Всього блакитним паливом буде забезпечено 280 домоволодінь. На сьогодні до пуску газу готово понад 250 будинків.

Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов стверджує, що кримський уряд буде сприяти місцевим жителям у вирішенні проблемних питань, пов’язаних з оформленням необхідної документації, щоб до початку опалювального сезону всі домоволодіння були підключені до газопроводу.

Анатолій Могильов також підкреслив, що газифікація – це лише один з етапів відродження села. «Для розвитку села нам необхідно будувати нові дороги, відновлювати систему зрошування. Я переконаний, що спільними зусиллями ми вирішимо усі проблемні питання», – сказав глава кримського уряду.

Зі свого боку перший заступник голови Республіканського комітету АРК з палива, енергетики та інноваційної політики Вадим Жданов повідомив, що у рамках угоди про співпрацю між кримським урядом і НАК «Нафтогаз України» цього року планується газифікувати ще ряд населених пунктів Криму. Зокрема, найближчим часом планується газифікувати село Красне Сімферопольського району, восени заплановано пуск газопроводу в селищі Вільне Джанкойського району, а також газифікація Білогірська.

 
Коментарі (0)