ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКримських комунальників покарали за неналежне утримання вулиць

Кримських комунальників покарали за неналежне утримання вулиць

У Криму за неналежне утримання вулиць і автодоріг з початку року поплатилося майже три десятки комунальників.

У Криму за порушення правил, норм і стандартів утримання вулиць і автодоріг з початку 2014 року до адміністративної відповідальності було притягнуто 26 посадових осіб дорожньо-комунальних підприємств. Про це повідомляє прес-служба кримського управління ДАІ.

В поточному році працівниками автоінспекції проведені контрольні перевірки стану утримання 2,9 тис. км вулиць і доріг Криму. За результатами перевірок на усунення виявлених недоліків в експлуатаційному стані вулично-дорожньої мережі видано 106 приписів та вимог Державтоінспекції, до адміністративної відповідальності притягнуто 26 посадових осіб дорожньо-комунальних організацій за порушення правил, норм і стандартів при утриманні вулиць і автодоріг. Направлено 12 подань в органи місцевого самоврядування з пропозиціями ДАІ по впровадженню заходів, спрямованих на поліпшення організації дорожнього руху на окремих ділянках.

У відомстві також зазначили, що за час проведення операції «Пішохід» з 15 по 18 січня ц.р були перевірені 323 пішохідних переходів, з них 81 пішохідний перехід не відповідає нормам. На усунення виявлених недоліків видано 24 приписи, щодо посадових осіб складено 2 адміністративних протоколи.

 
Коментарі (0)