ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняКриму обіцяють стабільне постачання газу

Криму обіцяють стабільне постачання газу

Кримчанам обіцяють стабільне газопостачання. За словами Голови «Чорноморнафтогазу», політична ситуація не вплине на роботу підприємства.
Голова правління "Чорноморнафтогаз" пообіцяв, що газ буде постачатися стабільно. Загрози безперебійності роботи газовидобувних об'єктів в Криму немає. Про це заявив голова правління ДАТ «Чорноморнафтогаз» Сергій Головін.
 
«Я обіцяю, що газ буде в кожній кримській конфорці, котельні і ТЕС.  Ми - унікальне стратегічне і бюджетоутворююче підприємство, яке займається не тільки здобиччю, але транспортуванням природного газу по території Криму і акваторії Чорного і Азовського морів. Ніякого тиску на нас з боку тих чи інших політичних сил не виявляється, ми працюємо в штатному режимі», – повідомляє пан Головін.
 
За словами Головіна, незважаючи на складну політичну обстановку, всім співробітникам підприємства своєчасно і в повному обсязі виплачується зарплата.
 
Деякі складнощі, що існують з поставкою дизельного палива, вирішуються в робочому порядку. «У мене в команді 4261 чоловік - у кожного є паспорт і якісь свої переконання, як і особисто у мене, але ми поза політикою і про неї не говоримо, наше завдання видобувати газ і безперебійно постачати його населенню, - запевнив Сергій Миколайович. - Газ поставляється по трубах, а не за політичним рішенням».
 

Як раніше повідомляла "Україна Комунальна", у майбутньому українці не будуть жити краще: новопризначений уряд піде на найжорсткіші реформи, які у перші чергу, загрожують населенню підвищенням тарифів на газ.

 
Коментарі (0)