ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКриму вистачить води на кілька місяців

Криму вистачить води на кілька місяців

На анексованому півострові проблеми з водопостачанням - питної води для населення вистачить лише на кілька місяців, до весни.

У Криму складається нестандартна ситуація з водопостачанням півострова. Наявні запаси води і розроблені режими роботи водосховищ дозволять забезпечити населення питною водою до весни. Але їх робота буде коригуватися взимку в залежності від кількості опадів у грудні-лютому. Про це заявив голова Держкомводгоспу Ігор Вайль.

Пан Вайль зазначив, що «з причини відсутності очікуваних цієї осені опадів, Державному комітету водного господарства і меліорації Криму, можливо, доведеться переглянути до весни режими роботи водосховищ півострова».
 
«Осінь нам не дала тих опадів, очікуваних за багаторічними спостереженнями, і, швидше за все, ми в лютому будемо переглядати режими роботи водосховищ, - повідомив пан Вайль, - подивимося ще - у нас основні опади повинні бути в грудні-лютому».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», днями в Криму ввели графік аварійних відключень електроенергії. Правда, всього на 3 години. Потім світло повернувся у домівки всіх жителів анексованого півострова.
 
Коментарі (0)