ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКіровоградські комунальники звітують за рік

Кіровоградські комунальники звітують за рік

За поточний рік у Кіровограді значно покращились окремі показники діяльності житлово-комунального господарства

З початку року у Кіровограді капітально відремонтовано 105 ліфтів, найближчим часом до них додасться ще 15 підйомників, крім того, на розгляд міської ради, сесія якої відбудеться 11 грудня, виноситиметься питання щодо виділення додаткових коштів на ремонт 16 ліфтів.

За словами начальника головного управління житлово-комунального господарства Олександра Хачатуряна, такої кількості ліфтів в обласному центрі за рік ще не ремонтували.  

«За 2010 рік у Кіровограді було відремонтовано 33 ліфти, за 2011 – 54, у нинішньому році їх буде 136», - зазначив Олександр Хачатурян.

Ще однією наболілою пролемою для міста, за словами чиновника є дахи. Всього в обласному центрі потребує ремонту близько 300 покрівель, причому 130 із них – негайного. Нинішнього року капітально полагоджено 40, тоді як у 2010 році – дві, у 2011 – 24.

У сфері благоустрою міста першочерговим завданням залишається ремонт дорожнього покриття. «Нинішнього року ми із залученням коштів державного бюджету капітально полагодили дороги на шести вулицях міста. Поточний ремонт виконано на 39 вулицях», - зазначив пан Хачатурян.

За словами чиновника чимало зроблено для покращення освітлення міста. Встановлено 1063 нових світлоточки, відновлено освітлення 47 об’єктів. У сфері дорожньо-транспортного господарства облаштовано сім нових зупинок громадського транспорту, десять відремонтовано.

 
Коментарі (0)