ГоловнаПослугиБудівництвоКвартири в житловому комплексі бізнес-класу CHICAGO Central House

Квартири в житловому комплексі бізнес-класу CHICAGO Central House

CHICAGO Central House — сучасний житловий комплекс від девелоперської компанії SAGA Development

CHICAGO Central House — сучасний житловий комплекс від девелоперської компанії SAGA Development. Новобудова відповідає стандартам нерухомості бізнес-класу. Будинок приваблює престижним розташуванням, естетикою прибудинкової території, унікальною архітектурою, високою якістю будівництва, наявністю підземного паркінгу.

Знайомство з ЖК ЧИКАГО

  • Новий житловий комплекс будується у Голосіївському районі Києва за адресою: вул. Антоновича, 44.

  • Технологія будівництва — монолітно-каркасна. Зовнішні та міжквартирні стіни — червона цегла. Утеплення — 15-сантиметровий шар мінеральної вати.

  • Реалізацією проекту займається SAGA Development, яка працює на українському ринкові житлової нерухомості з 2016 року. Вся проектна документація надається.

  • ЖК CHICAGO Central House — це одна будівля із секціями різної висоти (9–24 поверхи). Перші чотири поверхи відведені під комерційні об’єкти — офіси, магазини, beauty-салони.

  • До будинку підведено всі централізовані інженерні комунікації.

  • Новобудова вирізняється оригінальною архітектурою, виконаною у чиказькому стилі.

Квартири в ЖК CHICAGO

Всього в житловому комплексі заплановано 236 квартир.

  • Однокімнатні квартири загальною площею від 44.68 м2 — оптимальний вибір для тих, хто планує жити наодинці, або подружньої пари.

  • Двокімнатні квартири площею від 67.75 м2 — ідеальне рішення для сім’ї з дитиною або подружньої пари, яка планує вагітність.

  • 3 кімнатні квартири в ЖК Чікаго Централ Хаус мінімальною площею 94.82 м2 — раціональний варіант для сімей з кількома дітьми та амбіційних бізнесменів, для яких важливо залишатися в епіцентрі культурних та бізнес-подій столиці.

  • Дворівневі квартири площею до 234.75 м2. Передбачено від трьох до семи кімнат. Найкраще рішення для великих сімей, які шукають житло, що відповідає їхньому стилю життя.

Забудовник пропонує кілька десятків варіантів стандартних планувань, проте інвестори можуть перепланувати житловий простір з урахуванням власних уявлень про ідеальну квартиру. У всіх квартирах просторі кухні та житлові кімнати. Деякими плануваннями передбачено два санвузли, дві лоджії та гардеробна. Висота стелі — 3 м. Через панорамні вікна у приміщення потрапляє багато сонячного світла.

Безперечна перевага — зручне розташування

Новобудова розташована в центрі Києва. Відстань до найближчої станції метро, «Олімпійська», — 350 м. Поруч також є станції метро «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого». Доїхати до майдану Незалежності на автомобілі можна протягом 5 хвилин.

Недалеко від дому розташовані популярні галереї, музеї та виставкові зали. У пішій доступності також є великі торгово-розважальні зали, кінотеатри та бізнес-центри.

Більше деталей про ЖК CHICAGO Central House дізнавайтеся у відділі продажу. Менеджери дадуть відповіді на всі питання.

 
Коментарі (0)