ГоловнаНовини ЖКГТранспортКвиток на поїзди Інтерсіті+ можна оформити не виходячи з дому

Квиток на поїзди Інтерсіті+ можна оформити не виходячи з дому

З 5 лютого «Укрзалізниця» впроваджує в якості експерименту електронні квитки на поїзди «Український експрес» категорії Інтерсіті+

Відтепер пасажири, які оформили проїзні документи через мережу Інтернет  на поїзди категорії Інтерсіті+, можуть не звертатися до каси за роздруківкою квитка на бланку проїзного документа, як це було раніше, а з паперовою роздруківкою інтернет-посадочного документа, здійсненою самостійно, можуть  вирушати на посадку безпосередньо  до поїзда.

Провідники за допомогою зчитування штрих-коду з роздрукованого квитка здійснюватимуть перевірку його легітимності та забезпечуватимуть подальшу посадку пасажирів.

В «Укрзалізниці» також звертають увагу, що при оформленні посадочного документа необхідно зазначити ім’я та прізвища пасажира, який буде здійснювати поїздку та мати з собою документи, що підтверджують особистість.

Оформлення електронних проїзних документів припиняється за 1 годину до відправлення поїзда з початкової станції маршруту, надалі квитки на поїзди можна придбати лише за старою системою. Також не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда можна повернути електронний квиток у разі такої необхідності.

интернет-билет на поезда категории Интерсити+

Інтернет-посадочний документ для поїздів категорії Інтерсіті+ 

 
Коментарі (0)