ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЛіквідації заборгованості за газ визначили строки

Ліквідації заборгованості за газ визначили строки

Уряд зобов’язав регіони погасити наявну заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» до 15 жовтня, наголосивши, що відповідальність за виконання цього доручення нестиме місцева влада.

Кабінет Міністрів попередив керівників ряду регіонів про персональну відповідальність за борги підприємств комунальної теплоенергетики перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий газ. Таке рішення було прийняте вчора під час наради під головуванням Прем’єр-міністра Миколи Азарова, - інформує прес-служба Кабміну.

Під час наради Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник доповів, що на доручення Уряду Мінрегіон провів аналіз заборгованості за спожитий природний газ підприємствами комунальної теплоенергетики.

«Аналіз свідчить, що діючі тарифи практично всюди покривають видатки з виробництва теплової електроенергії. За газ, теплоенергію потрібно розраховуватися вчасно. Така халатність, яку допускають окремі теплокомуненерго, неприпустима. Треба мобілізувати всі зусилля і погасити заборгованість. І припинити говорити про необхідність підвищувати тарифи: такої необхідності немає», - заявив Микола Азаров.

Прем’єр-міністр також доручив створити відповідну комісію, яка б розібралася з цими питаннями на місцях.

За результатами наради Уряд зобов’язав погасити наявну заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» до 15 жовтня. За результатами роботи відповідальні керівники повинні доповісти Уряду.

 
Коментарі (1)
Иван Смольный1
24 Вересня 2013 p. 12:13
«Аналіз свідчить, що діючі тарифи практично всюди покривають видатки з виробництва теплової електроенергії.????????????!!!!!!!!!!!! Хотел прокоментировать тезис премьера - не смог подобрать цензурных слов.