ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛуцькі парки дихатимуть на повні груди

Луцькі парки дихатимуть на повні груди

У Луцьку тривають екологічні дні. У черговій толоці, в парку імені 900-річчя взяли участь 420 чоловік із 54 підприємств, установ, організацій.

У Луцьку тривають екологічні дні. У черговій толоці, в парку імені 900-річчя  взяли участь 420 чоловік із 54 підприємств, установ, організацій.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Луцької міської ради.

Розпочалися роботи з благоустрою о  9:00, керівники колективів забезпечили своїх працівників  необхідним інвентарем – кочами, вилами, віниками, газонокосилками, бензопилами, транспортом для вивезення сміття.

«Парк  900-річя займає 17 га - це головне місце відпочинку жителів 33 мікрорайону, а тому потрібно його належно очистити від сміття», – зазначив радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока.

Учасники акції очищали від повалених дерев  і сміття річку Сапалаївку, стригли кущі, косили траву, вирубували самосів, зібране сміття вивозили на полігон у Брище.

Для ефективності та продуктивності роботи парк розділили на сектори, за якими  закріпили відповідальних за благоустрій територій працівників Луцького міськвиконкому.

 
Коментарі (0)