ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЛуганчан, що втратили житло, розселяють по гуртожитках

Луганчан, що втратили житло, розселяють по гуртожитках

Жителів Луганська, будинки яких зруйновані, розселяють по гуртожитках. Талони на поселення вже отримали понад 300 осіб.

Луганська міськрада за вересень прийняла 6438 звернень громадян, у тому числі з питань руйнування будинків - 4229. Станом на 18 жовтня, протягом поточного місяця до департаменту надійшло 2084 обігу. Муніципалітет вирішує проблему забезпечення луганчан житлом, розмістивши їх у гуртожитку. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«З питання поселення в гуртожиток через руйнування житла в центр адміністративних послуг звернулося 29 сімей в жовтні і 132 сім'ї у вересні. Талони на поселення видані 140 сім'ям (363 особи). Для 24 сімей підшукують варіанти розселення», - повідомили в прес-службі.
 
Крім того, для отримання соціальної допомоги у вигляді одягу видано 430 талонів за жовтень і 589 талонів за вересень.
 
У міськраді нагадали, що в місті проводяться соціальні виплати: пенсії з нагоди втрати годувальника - 900 грн на одного непрацездатного члена сім'ї, 1800 грн на двох і більше непрацездатних членів сім'ї; пенсія на дитину-інваліда - 1200 грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», уряд закликав навести порядок в системі розрахунків за енергоресурси. У поточному році заборгованість тільки Донбасу за спожитий газ збільшилася більш ніж на 1 млрд грн.
 
Коментарі (0)