ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЛуганщина «втратила» системи життєзабезпечення

Луганщина «втратила» системи життєзабезпечення

Населені пункти Луганської області перебувають у складній ситуації – системи життєзабезпечення не функціонують тривалий час. Усунути пошкодження ремонтні бригади не можуть, адже не мають доступу на територію так званої «ЛНР», де і сталися пошкодження.

У Луганській області населені пункти, що знаходяться на лінії розмежування вогню залишаються без газу, світла та зв’язку. У деяких з них неможливо відновити системи життєзабезпечення, адже пошкоджені вони на підконтрольних бойовикам територіях. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Так, газопостачання відсутнє у Тошківці, Нижньому, Світличному та Кримському. Подачу газу жителям можливо відновити лише в тому випадку, якщо ремонтні бригади отримають доступ до пошкодженого газопроводу біля автомобільної дороги Бахмутка.

«У всіх населених пунктах, що на лінії розмежування вогню, триває активне відновлення пошкоджених систем життєзабезпечення», - сказав Геннадій Москаль.

Однак, відновити газопостачання у Трьохізбенці наразі неможливо. Газопровід пошкоджено на підконтрольній бойовикам території.

Без світла залишаються Станиця Луганська та сім прилеглих сіл. Відремонтувати перебиті електромагістралі також неможливо, адже вони пошкоджені на території «ЛНР».

Крім цього, відсутній зв’язок з 2 населеними пунктами на Дебальцівському плацдармі – Чорнухине (зв’язку з цим населеним пунктом немає аже кілька тижнів) і Троїцьке.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 17 лютого співробітники компанії «Вода Донбасу» відремонтували ряд пошкоджених об'єктів підприємства. Завдяки цьому, в Донецькій області відновили подачу води в деякі населені пункти.

 
Коментарі (0)