ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Донецьку область повертається водопостачання

В Донецьку область повертається водопостачання

За вчорашню добу співробітники компанії «Вода Донбасу» відремонтували ряд пошкоджених об'єктів підприємства. Завдяки цьому, в Донецькій області відновили подачу води в деякі населені пункти.

У Донецькій області відновлена подача води на Красноармійськ, Новогродівку, Українськ, Селідове, Димитрів. Це сталося завдяки тому, що комунальники раніше відновили роботу каналу Сіверський Донець-Донбас і Південнодонбаського водопроводу, включили в роботу Червоноармійську фільтрувальну станцію. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Вода Донбасу».

«Сьогодні спеціалісти Червоноармійського РПУ працюють над усуненням пошкоджень напірних трубопроводів Південнодонбаського водопроводу, після завершення цих робіт буде відновлено централізоване водопостачання Волновахи, Вугледара та прилеглих селищ», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Кабміні вважають, що відновлювати зруйновані міста Донецьк і Луганськ повинна Російська Федерація. Таким чином Росія заплатить за знищену українську економіку і військову агресію.
 
Нагадаємо, в кінці 2014 року Арсеній Яценюк заявив, що Україна подала низку позовів до Російської Федерації, аби та компенсувала збитки, завдані своєю військовою агресією проти України.
 
Коментарі (0)