ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЛуганські комунальники засмічують місто

Луганські комунальники засмічують місто

Луганське комунальне підприємство засмітило понад 2 тис. кв. м землі міста, що у грошовому еквівалентів – збиток понад 14 млн грн.

Під час перевірки, проведеної на вимогу прокуратури міста Луганська, виявлено факт засмічення комунальним підприємством понад 2 тис. кв.м землі, чим заподіяно шкоду на більш ніж 14 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Прокуратури Луганської області.

Внаслідок порушення міським КП «Експлуатаційно-Лінійне Управління автошляхів» природоохоронних вимог, правил та норм, промисловими відходами підприємства забруднено земельну ділянку загальною площею 2063 кв.м, чим заподіяно шкоду у розмірі понад 14 млн грн.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження зареєстроване у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, а саме - забруднення або псування земель речовинами, відходами чи іншими матеріалами, шкідливими для життя, здоров’я людей або довкілля та зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється прокуратурою міста.

 
Коментарі (0)