ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛуганськ налагоджує водопостачання

Луганськ налагоджує водопостачання

В Луганськ повертається стабільне водопостачання. Співробітники «Луганськводи» запевняють, що подача води на місто практично відповідає довоєнним показниками.

В Луганськ надходить близько 124 куб. м води на добу, що практично відповідає довоєнним показниками. Про це повідомив директор південного управління ОКП «Компанія «Луганськвода» Олександр Авершин, передає прес-служба міськради.

За словами пана Авершина, працівникам підприємства вдалося подати воду в селища Велика Вергунка та Красний Яр, але через аварійну ситуацію фахівці були змушені тимчасово її відключити. На даний момент всі зусилля спрямовані на те, щоб оперативно ліквідувати пориви, усунути аварійну ситуацію і забезпечити селища водою. Протягом періоду проведення ремонтно-відновлювальних робіт в цю частину міста здійснюватиметься підвезення води.
 
Станом на ранок 10 березня виявлені і підлягають ліквідації 96 поривів водопровідних мереж і 40 вибоїв каналізації. Олександр Авершин також зазначив, що в ранковий і вечірній час доби рівень тиску води збільшують, вдень і вночі зменшують.
 
Крім того, за словами директора ДКП «Теплокомуненерго» Ігоря Мицикова, всі житлові будинки, лікувальні установи та об'єкти соціальної сфери отримують теплоносій. У разі якщо трапляються пориви, для усунення аварійної ситуації відбувається тимчасове відключення будинків від тепла.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у населених пунктах Луганської області, які постраждали від бойових дій, ремонтують системи життєзабезпечення. Зокрема, у селищі Новотошковка відновили електропостачання.
 
Коментарі (0)