ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвову загрожує сміттєвий колапс

Львову загрожує сміттєвий колапс

У районних адміністраціях побоюються, що за відсутності коштів місто не буде кому прибирати.

Триває позачергове засідання сесії ЛМР. Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував додатково розглянути питання про внесення змін до міського бюджету, зокрема про виділення коштів на прибирання міста. Проте депутати вкотре відхилили розгляд цього питання.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У районних адміністраціях побоюються, що за відсутності коштів місто не буде кому прибирати.

«Кошти на санітарну очистку території району у нас закінчилися ще 10 серпня. Зараз люди прибирають, очікуючи, що на сесії міської ради будуть виділені додаткові кошти на прибирання. Мені дуже прикро, що сьогодні на сесії це питання не розглянуто. Необхідно виплачувати заробітну платню двірникам, працівникам ЛКП і ШРП, платити за вивіз сміття. За відсутності коштів на прибирання може статися колапс на території Галицького району та всього міста. Якщо гроші не виплатять, люди задарма працювати не будуть. 

Зараз вони ще працюють на ентузіазмі і вірять, що питання буде вирішено. Якщо люди відмовляться прибирати, місто буде брудним, у тому числі і його центральна частина. Тому у мене є великі перестороги і велике прохання до депутатського корпусу, аби ці кошти були виділені, і ми мали можливість виплачувати заробітну платню працівникам за їхню роботу», - зазначила голова Галицької РА Ірина Маруняк.

 
Коментарі (0)