ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвову загрожує «туалетний» колапс

Львову загрожує «туалетний» колапс

З нашестям футбольних фанів вже через декілька місяців Львів може стикнутися з ще однією ну дуже важливою проблемою. Це банальна наявність санітарних кімнат, іншим словом – туалетів.

З нашестям футбольних фанів вже через декілька місяців Львів може стикнутися з ще однією ну дуже важливою проблемою. Це банальна наявність санітарних кімнат, іншим словом – туалетів. Не кажучи вже про кімнати для інвалідів та немовлят. 

В той час, як норми європейські програми «Об’єкт – 2012» вимагають, як мінімум, 60 вбиралень, у Львові таких налічується лише шість справних. І це тільки в центрі міста. Ще шість – просто слугують смітниками і потребують ремонту, який влада обіцяє зробити вже цього року. Якщо несправності не вдасться усунути до початку чемпіонату, гостям прийдеться розраховувати на біотуалети. 

В Європі ситуація з WC, звичайно, набагато краща. От наприклад в Берліні, окрім великої кількості громадських вбиралень , кожен турист може просто зайти в будь- яке кафе чи паб (чи навіть музей) і, залишивши символічні 50 євроцентів, «справити нужду».

У Львові працівники закладів громадського харчування до такого ставляться вкрай негативно. 

Але , знаючи вільних розкомплектованих іноземців, їм треба готувати тарілочки для монет з написом «Tips for WC. Thank you.»

Джерело - OpenLviv

 
Коментарі (0)