ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвів наводить марафет на вулицях міста

Львів наводить марафет на вулицях міста

На території району до щоденного прибирання залучено близько 300 працівників.

Як інформують у районних адміністраціях, із залученням працівників ЖЕКів, ШРП районів, приватних підприємств триває прибирання вулиць, тротуарів, газонів від накопиченого сміття за зимовий період.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як розповіла голова Галицької РА Ірина Маруняк, на території району до щоденного прибирання залучено близько 300 працівників.

«Сьогодні основним видом робіт є очищення прибардюрної частини доріг від піску, що був накопичений за зимовий період від посипання піскосумішшю. Також очищаємо стійки дорожніх знаків від реклами. Проводиться прибирання газонів, схилів від випадкового сміття після танення снігу. Плануємо залучити порохотяг, щоб якісно очистити вулиці від піску. Загалом до прибирання у районі залучено близько 300 працівників, серед яких 260 двірників, 30 працівників ШРП, 20 – приватного сектору», - розповіла голова Галицької РА Ірина Маруняк.

За інформацією Франківської РА до прибирання території району залучено понад 400 працівників.

«До прибирання вулиць залучені всі двірники – близько 370 осіб, працівники ШРП – близько 50 осіб, решта – працівники приватного сектору. В основному сьогодні проводиться очистка дощоприймачів, прибирання прибардюрної частини. Зокрема, працівники змітають у купки пісок, після чого його вивозять із залученням самоскидів ШРП. По газонах здійснюється прибирання випадкового сміття», - розповідає голова Франківської РА Руслан Кандибор.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)