ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвів окупувала зовнішня реклама

Львів окупувала зовнішня реклама

Львів потерпає від самовільного встановлення зовнішньої реклами. З початку року було демонтовано понад шість сотень таких площин.

З початку 2014 року в результаті самовільного встановлення зовнішньої реклами у Львові було демонтовано 612 рекламних площин. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Зовнішня реклама повинна розміщуватися виключно на підставі дозволу, виданого виконавчим комітетом Львівської міської ради. Якщо ж рекламна площина встановлена самовільно, без належних документів на її розміщення, то така конструкція підлягає демонтажу», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Зауважимо, для спрощення процедури отримання дозволів на розміщення зовнішньої реклами у Львові працює робоча група. З початку цього року вона провела 17 засідань, розглянувши 236 заявок щодо встановлення рекламних конструкцій. В результаті було прийнято 87 позитивних рішень щодо видачі дозволів на розміщення реклами. Решта скеровано на доопрацювання.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, благоустрій Львова страждає від зовнішньої реклами. Оголошення та різноманітні плакати розміщуються не лише у спеціально відведених місцях, але й «окуповують» елементи туристичної інфраструктури.

 
Коментарі (0)