ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЛьвів підтопило стічними водами

Львів підтопило стічними водами

У Львові сьогодні прорвало трубопровід із стічними водами. Як наслідок – у місті затопило проїжджу частину кількох вулиць.

У Львові сьогодні стічними водами підтопило проїжджу частину на ділянці вул. Червоної Калини – вул. Угорська. Це сталося внаслідок закупорювання каналізаційного колектора. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цей каналізаційний колектор транспортує нечистоти із Сихівського житлового масиву. Міськводоканал повідомляє, що це вже не вперше стається прорив саме на цьому колекторі. Наразі там працюють ремонтні бригаду, які усувають аварійну ситуацію.

«Це не вперше сихівський колектор завдає нам клопоту. На цьому місці періодично трапляються аварії, позаяк залізобетонні конструкції трубопроводу зруйновані внаслідок газової корозії. Ми сьогодні ліквідуємо аварію, однак щоб вирішити цю проблему, колектор необхідно замінити», - розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Заміну аварійної ділянки каналізаційного колектора планують замінити під час капітальної реконструкції вулиці Стуса.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові тривають ремонтно-відновлювальні роботи на каналізаційному колекторі. Тож до травня містянам обіцяють позбутися нечистот, що витікають на поверхню.

 
Коментарі (0)