ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвів’ян попереджають про відключення води

Львів’ян попереджають про відключення води

Мешканців одного з районів Львова завтра залишать без води. Припинення водопостачання спричинено переключенням новозбудованої ділянки водопроводу.

У Львові завтра відключать централізоване водопостачання у будинках одного з районів міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У  зв’язку з плановими роботами, пов’язаними з переключенням новозбудованої ділянки водопроводу на розі  пр. Червоної Калини – вул. Кос-Анатольського, завтра, 30  жовтня з 10:00. і до 18:00 буде припинено подачу води в мікрорайон житлового масиву «Сихів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема,  відключення водопостачання буде на ділянці: вул. Сихівська (від будинку № 7 до № 19), вул. Кавалерідзе (від будинку № 2 до № 16), вул. Антоненка-Давидовича (від будинку до № 1 до № 11), вул. Кос-Анатольського, вул. Коломийська, пр. Червоної Калини, 95.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Херсоні сьогодні без водопостачання перебувають декілька шкіл та дитсадків. Відключення води у місті викликано пошкодженням сталевого водогону.

 
Коментарі (0)