ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЛьвів'яни вивели ціну нових газопроводів області

Львів'яни вивели ціну нових газопроводів області

У Львові проаналізували стан газопроводів області, які потребують завершення робіт з будівництва.

Управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу Львівської облдержадміністрації спільно з районними державними адміністраціями провело аналіз стану газопроводів області, які потребують завершення робіт з будівництва.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Аналіз було здійснено на виконання доручень Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та НАК «Нафтогаз України» щодо подання пропозицій до проекту Державного бюджету України на 2013 рік для фінансування робіт з газифікації населених пунктів регіону, а також стану будівництва об’єктів газопостачання.

Як повідомив начальник управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу ОДА Земомислав Новікевич за результатами здійсненого аналізу, з метою передбачення відповідних коштів в Держбюджеті 2013 року, було також підготовлено та направлено до Міненерговугілля України, НАК «Нафтогаз України» перелік пропозицій підвідних газопроводів, завершення будівництва яких заплановано у 2013 році за фінансової підтримки НАК «Нафтогаз України». Зокрема, він зазначив, що цей Перелік налічує 89 газопроводів, на спорудження яких необхідно близько 155 млн грн.

 
Коментарі (0)