ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЛьвівщина може не хвилюватися через різницю в тарифах

Львівщина може не хвилюватися через різницю в тарифах

На Львівщині укладено 122 договори з погашення різниці в тарифах на теплову енергію на суму 282 млн грн, що становить 98% від передбаченої в області субвенції

Загалом станом на кінець грудня в області укладено 185 договорів на проведення розрахунків з різниці в тарифах.

За словами начальника головного управління житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Ігора Цейтліна,  підприємствами, які надають послуги централізованого водопостачання та водовідведення, підготовлено 63 договори на суму 60,3 млн грн, з яких профінансовано майже 59 млн грн.

Дані кошти спрямовано на погашення заборгованості за спожитий природний газ у розмірі 267,2 млн грн, за електроенергію – 9,2 млн грн. На погашення заборгованості перед держбюджетом теплопостачальних підприємств спрямовано 12,8 млн грн, підприємств, що надають послуги централізованого водопостачання та водовідведення  – 49,5 млн грн.

Також чиновник додав, що цього року обласною територіальною  комісією з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу проведено 14 засідань, на яких узгоджено обсяг заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію в розмірі 292,4 млн грн, на послуги  водопостачання та водовідведення надані підприємствами області – 208,3 млн грн.

 
Коментарі (0)