ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівщина отримала кошти на комунальне відновлення

Львівщина отримала кошти на комунальне відновлення

Школи, мости та дороги Львівської області отримали кошти з державного бюджету. Зокрема, фінансовий ресурс буде скеровано на ремонт та будівництво об’єктів.

Понад 10 млн грн. виділено на відбудову об'єктів соціально-культурної сфери Львівщини. Зокрема, на будівництво та реконструкцію загальноосвітніх  шкіл області скеровано 3,4 млн грн. Профінансовано відновлення автомобільного мосту автомобільного мосту  через річку Тисьмениця по вул. Героїв ОУН-УПА у місті Бориславі та берегоукріплення річки Східничанка у смт. Східниця  на суму  3 млн. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

Окрім того, за словами   голови Львівської ОДА Олега Сала,  у місті Золочеві казначейство проплатило рахунки із погашення заборгованості минулих років за капітальний ремонт площі Вічевої, вул. М.Шашкевича та прилеглих вулиць на понад 1 мільйон гривень. У 9 містах і районах області облаштовано новоутворені центри надання адміністративних послуг на суму понад  600 тисяч гривень. 
 
За словами Олега Сала, відповідно до розрахунків, оплачено ремонт дахів у двох школах Пустомитівського району на суму  192 тис. грн.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше , львівське ЖКГ отримало інвестиційну програму. Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив для ЛКП «Залізничнетеплоенерго» інвестиційну програму на 2014 рік на суму 7,992 млн грн. Відповідно до програми, планують встановити насоси у 4 котельнях, замінити трубопроводи, встановити теплообмінники у 4 ЦТП.
 
Відповідну програму погоджено для  ЛМКП «Львівтеплоенерго», бюджет якої складає  27,9 млн грн..
 
Коментарі (0)