ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські будинки масово оновлюються

Львівські будинки масово оновлюються

У Шевченківському районі Львова за півроку відремонтовано 118 під’їздів, 154 покрівлі, у 162 будинках проведено ремонти інженерних мереж.

У районах міста тривають ремонти будинків за кошти ЛКП. Зокрема, у Шевченківському районі Львова за півроку відремонтовано 118 під’їздів, 154 покрівлі, у 162 будинках проведено ремонти інженерних мереж.

Про це «У.К.» повідомили  в прес-службі Львівської міської ради.

Як розповіли у відділі житлового господарства Шевченківської РА, за перше півріччя цього року коштами ЛКП відремонтовано 118 під’їздів, встановлено 54 енергозберігаючі вікна загальною площею в 483,7 кв. м, 48 під’їздів обладнано датчиками руху. Також протягом цього періоду було поремонтовано 154 покрівлі загальною площею 6200 кв. м та у 162 будинках проведено ремонти інженерних мереж (ремонт запірної арматури, часткова заміна труб тощо).

Нагадаємо, ремонтні роботи виконуються відповідно до сформованих планів районних адміністрацій, які можуть корегуватися залежно від ситуації. В окремих випадках, виконання ремонтних робіт співфінансують мешканці будинків. Ремонти фінансуються за рахунок квартплати, яку сплачують мешканці для ЛКП за надані послуги.

 
Коментарі (0)