ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЛьвівські гуртожитки додають клопоту тепловикам

Львівські гуртожитки додають клопоту тепловикам

Одним з найбільших і постійних боржників за теплопостачання в категорії «населення» у Львові є відомчі гуртожитки. Їхня заборгованість лише накопичується, про що свідчить низький рівень розрахунку

Одним з найбільших і постійних боржників за теплопостачання в категорії «населення» у Львові є відомчі гуртожитки. Їхня заборгованість лише накопичується, про що свідчить низький рівень розрахунку.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема, ЛМКП «Львівтеплоенерго» здійснює теплопостачання до трьох гуртожитків ТзОВ «Львівавтокомплектації». Станом на 20 березня їхня заборгованість перед теплопостачальним підприємством становить 790,165 тис. грн.

Гуртожиток на вул. Кульпарківська,139 має заборгованість майже 427 тис. грн. Рівень оплати за теплопостачання за цей опалювальний сезон 2011-2012 року становить лише 33,4%.

Гуртожиток на вул. Володимира Великого,16 заборгував 10,5 тис. грн, а гуртожиток на вул. Наукова,16 має заборгованість понад 352 тис. грн. Рівень оплати за цей опалювальний сезон становить 47,6%.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» вкотре звертається до своїх споживачів, зокрема боржників, з проханням погашати накопичену заборгованість, адже від цього залежить стабільне завершення опалювального сезону та підготовка до нового 2012-2013 року.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)