ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЛьвівські комунальники постануть перед «громадським судом»

Львівські комунальники постануть перед «громадським судом»

У Львові міські комунальні підприємства, які обслуговують житлові будинки, будуть звітувати мешканцям про виконану роботу та розповідатимуть про плани на наступний рік

Звітувати перед мешканцями розпочне одне з центральних КП - «Старий Львів». Сьогодні о 18:00 звіт керівництва підприємства відбудеться у приміщенні школи №62 на вулиці Театральній, 15.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської  ради.

«Директор КП «Старий Львів» особисто запрошував мешканців, обійшов близько 200 квартир. І вже на цьому етапі вони були приємно здивовані», - розповіла голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Як повідомляють у відділі комунального господарства районної адміністрації, графік подальших звітів комунальних підприємств Галицького району буде сформовано згодом.

«Такі зустрічі дуже важливі для спілкування з мешканцями, вони дають щільніший контакт. Це двостороння співпраця. Якщо КП будуть виконувати побажання мешканців, таким чином ростиме довіра до них, а отже, і до влади, поступово зникає той негатив, який, на жаль, досі є», - відзначила пані Маруняк,

Звіти підприємств перед мешканцями відбуватимуться і в інших районах. Про подальший графік буде повідомлено згодом.

«Мешканці зазвичай приходять в КП поскаржитись, а практика проведення публічних звітів дасть змогу КП прийти до мешканців і розповісти про свої справи. Що було зроблено, які недоліки, які позитиви, що потрібно виправити. Так само мешканці можуть ділитись з керівником цікавими думками. Це все робиться для людей, адже КП працює для людей», - підсумувала чиновник.

 
Коментарі (0)