ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвівські комунальники усю ніч «латали» водогін

Львівські комунальники усю ніч «латали» водогін

Ліквідація аварійної ситуації була ускладнена тим, що грунт промерз більш, ніж на 0,5м. Тому щонайменше 4 години пішло на розкопування місця аварії.

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», учора ввечері, близько 18:00 год. у диспетчерську службу надійшла інформація про аварію на водогоні на вул. Листопадового Чину поблизу Промінвестбанку.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Одразу на місце виїхала аварійна бригада, а у центральну частину міста вода подавалася з пониженим тиском (лише на 1 поверхи).  Ліквідація аварійної ситуації була ускладнена тим, що грунт промерз більш, ніж на 0,5м. Тому щонайменше 4 години пішло на розкопування місця аварії. Повністю ліквідувати аварію та відновити водопостачання вдалося о 2:00 год. ночі.

«Просимо у мешканців вибачення за тимчасові незручності і запевняємо, що аварійні бригади докладають усіх зусиль, щоб ліквідовувати аварійні ситуації. Зараз працюємо у надзвичайно складних умовах. Якщо за звичайних погодніх умов екскаваторнику треба було 20 хв для того, аби розкопати місце аварії, то тепер, під час морозів, та ж робота займає набагато більше часу», - зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)